Κάντε τα κίτρινα τυριά να διατηρηθούν για περισσότερο διάστημα


Share/Bookmark
Τα σκληρά κίτρινα τυριά, όπως η παρμεζάνα, διατηρούνται καλύτερα τυλιγμένα σε διάφανη μεμβράνη μιας και δεν οξειδώνονται από την...

επαφή με τον αέρα - όπως θα συνέβαινε αν τα βάζαμε σε τάπερ. Ιδανικά πρέπει να αλλάζουμε την πλαστική μεμβράνη κάθε φορά που χρησιμοποιούμε το τυρί. Ωστόσο μιας και αυτό είναι χρονοβόρο αλλά και κοστοβόρo, μπορούμε να τα αλλάζουμε 1-2 φορές την εβδομάδα. Μην ξεχάσετε λοιπόν την επόμενη φορά που θα επιστρέψετε από το σούπερ μάρκετ και πριν τα βάλετε στο ψυγείο, να τα «περιποιηθείτε» τυλίγοντάς τα στο σελοφάν. Έτσι, θα τα απολαμβάνετε με ατόφια τη γεύση τους για περισσότερο διάστημα. Πηγή

Via


Share/Bookmark
Post A Comment - - ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ --->>>
  • - - Site - - Comment using
  • - - Facebook - - Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :